Investitie buna: incalzitor pentru biberoane

incalzitor pentru biberoane

Biberoanele au fost si vor ramane pentru foarte mult timp cel mai de pret obiect pentru o mama atunci cand copilul ei este foarte mic si nu poate manca orice fel de mancare. Totodata, aceste recipiente pot pune mari probleme de cap parintilor care nu au auzit de incalzitoarele pentru biberoanele pline cu lapte sau diferite gustari lichide pentru cel mic.

Ce este defapt un incalzitor pentru biberoane?

Un astfel de dispozitiv este de nelipsit din bucataria unei mame moderne. Incalzitorul, dupa cum ii spune si numele, incalzeste bautura din biberonul celui mic si o scuteste pe mama de mai multe manevre pentru acelasi rezultat. In mod normal, o mama trebuia sa incalzeasca bautura intr-un alt recipient si abia apoi sa-l toarne cu grija in biberon, iar de cele mai multe ori bautura se varsa pe langa gura ingusta a acestuia sau chiar murdarea tot recipientul.

Cu noile incalzitoare aceste probleme au disparit. Tot ce trebuie sa faca parintele pentru copil este sa toarne bautura in biberon si sa puna recipientul plin intr-un incalzitor care poate avea mai multe functii, nu doar cea clasica de incalzire. In cateva minute bautura copilului va fi calda si poate fi servita cu usurinta.

Celelalte functii pe care le poate indeplini un incalzitor pentru biberoane este sa inlocuiasca storcatorul clasic de fructe sau sa sterilizeze recipientele folosite de micutul vostru.

Toate aceste lucruri pot fi facute de un singur produs care costa sub 100 de lei. Nu doar ca este o investitie foarte buna, dar nici nu este foarte costisitoare. Consider ca o mama trebuie sa se gandeasca de mai multe ori inainte de a cumpara alte produse care indeplinesc o singura functie in defavoarea noilor inalzitoare.

One thought on “Investitie buna: incalzitor pentru biberoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *