Mărește calitatea articolelor de pe blog

blog
Unii bloggeri cred că a veni cu idei este cea mai grea parte din blogging. Poate că ești de acord. Personal, cred că este mai greu să transformi o idee într-un blogging calitativ. Am de gând să vă spun un mic secret. Indiferent dacă blogul tău este despre cursuri de chitară sau este un blog general, sfaturile din rândurile de mai jos se aplică!
Scrierea unui articol de calitate pe blog nu este simplă. Sigur, trebuie să folosești un limbaj care să facă apel la cititor, și toate verbele tale trebuie să fie pe drumul cel bun, dar secretul pentru a scrie o postare excepțională pe blog, de fiecare dată, este să o planifici.

Știu la ce te gândești. Planificarea? O consumatoare mare de timp și plictisitoare!

Știu că unii bloggeri stau jos și lasă cuvintele să iasă pur și simplu din mintea lor. Alții se chinuiesc la fiecare cuvânt. Fie că vei găsi blogging-ul ușor sau dificil, planificarea articolelor de pe blog pentru cât timp este nevoie te va aduce mult mai aproape de succesul mult dorit.

Procesul de planificare rapidă

Etapa de planificare a scrierii unui articol pe blog – sau la orice piesă care contează – totul este să decizi ce ai de gând să spui. S-ar putea să-ți placă să începi un articol și să lași tastatura să te poarte unde va dori. Și asta este ok. Articolul tău va fi ok, dar nu va fi excelent. Dacă dorești ca articolele tale să se ridice peste miile de bloguri din nișa ta, va trebui să țintești mai sus.
Stilul meu favorit de a planifica este atunci când fac ceai, și acesta este modul perfect pentru a începe procesul de planificare. În timp ce ceainicul fierbe, apucă un pix și o foaie, sau un dispozitiv, și stabilește un cronometru de 3 minute.
Notează punctul principal la care vrei să participe și cititorii tăi. Doar una sau două propoziții despre ceea ce dorești să învețe sau poate cum vrei să se simtă. Aceasta este tema blogului tău.

One thought on “Mărește calitatea articolelor de pe blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *