Toata lumea poate folosi internetul cu succes

Pentru ca tehnologia a evoluat, internetul a ajuns sa fie un mediu mult mai popular prin rândul fiecarei clase de varsta. Spun asta pentru ca am intalnit pe anumite retele de socializare foarte multe persoane cu o varsta destul de inaintata, persoane care stiu sa foloseasca internetul la fel de bine ca noi, tinerii care intram zilnic in mediul virtual pentru a socializa sau pentru a culege anumite informatii de care avem nevoie. Pot oferi un exemplu foarte bun in acest sens: parintii mei erau foarte impresionati de internet la modul general, dar si de rapiditatea cu care tastez eu, ma refer acum la perioada 2007-2010, in care ei inca nu aveau de-a face cu mediul online. Acum, amândoi au conturi pe retelele de socializare si vorbesc prin webcam de fiecare data când sunt la departare unul fata de celalalt.

Am foarte multi prieteni care vorbesc chiar si cu bunicii lor pe Facebook sau prieteni care au parinti cu magazine online sau cu firme de hosting. Vreau sa spun prin toate aceste exemple ca mediul online a crescut foarte mult, iar potentialul urias a inceput sa fie observat de orice persoana deschisa catre nou.

Multi dintre noi au si uitat cum este sa cumperi alimente sau electronice dintr-un magazin fizic, alegem sa facem aceste cumparaturi online pentru ca este mult mai comod si economisim astfel foarte mult timp pe care il putem folosi in alte scopuri.

Un sfat pentru toti parintii: copiii vostri trebuie sa fie cat mai liberi si ar fi foarte bine daca reusiti sa ii invatati cum merg lucrurile pe internet, poate isi vor gasi anumite pasiuni din care pot castiga bani inca de la o varsta frageda.

One thought on “Toata lumea poate folosi internetul cu succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *