Copiii au nevoie de jocuri cu grafică mai bună

Sonic
Copiii din ziua de azi au pretenţii ca grafica jocurilor să fie excelentă, că doar suntem în 2015. Dacă îi arăţi unui copil de 8-9 ani, care a fost crescut cu tableta şi laptopul în mână, un joc flash gen Mario sau Jocuri cu Sonic nici măcar nu va vrea să le privească prea mult timp, având tendinţa de a le da la o parte din faţa ochilor. Şi treaba asta este reală, căci am testat-o pe nepoţelul meu care nici măcar nu voia să se dezlipească de tableta sa cu ecran retina pe care rula unul dintre cele mai cunoscute jocuri Android pentru a-i arăta un joc destul de vechi al cărui protagonist este ariciul albastru Sonic.
 La cât de mult a evoluat tehnologia actuală respectiv jocurile video şi tot ce ţine de ele, în special grafică, mă gândesc peste 10 ani cum o să arate un joc comparativ cu unul de acum care este printre primele locuri la capitolul grafică. Fiecare joc apărut în trecut ni s-a părut foarte bun la vremea lui, apoi, odată cu progresul destul de rapid al jocurilor au devenit nişte banalităţi. Oare cât de bine va trebui să fie făcut un joc, şi ce specificaţii ar trebui să aibe un computer care să îl ruleze bine peste vreo 10 ani?
Oricât de mult va evolua tehnologia pe parcursul vieţii mele, îmi place să cred că nu voi uita niciodată jocurile care au revoluţionat lumea şi care şi-au lăsat cu putere amprenta pe cei care le-au jucat la vremea la care au apărut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *