De ce sa-ti cumperi un calculator second hand

calculator second hand

In primul rand ar trebui sa ne uitam la pret. Unii au impresia ca daca e mai scump, este din cauza faptului ca e mai bun, dar nu esteintotdeauna asa. Deseori, comerciantii umfla preturile ca sa-si poata reduce costurile, comisioanele si alte cheltuieli. Poti gasi calculatoare bune si decalitate la preturi mici, trebuie doar sa cauti si sa deschizi ochii bine inainte de a-l cumpara. Calculatoarele second hand sunt o buna oportunitate pentru toti cei care au nevoie de un calculator, monitor sau laptop.

Un al doilea sub punct ar fi calitatea, desi aceasta ar trebui introdusa inprimul. Acum depinde de fiecare unde vor sa o claseze. Cu totii ne dorim ca, calculatorulpe care il achizitionam sa dureze mult timp si sa fie la o performanta inalta,de accea, acesta este un factor foarte important.
Exista firme foarte serioase care se ocupa cu vanzarea calculatoarelor, si care vor sa-si vada clientii multumiti. Multi dintre noi, inainte de a ne hotari sa cumparam un calculator second hand, ne gandim ca poate nu o sa functioneze cumtrebuie, sau poate ca durata viata va fi una foarte scurta, dar la final ne damseama ca am facut o afacere buna, contrar asteptarilor si indoielilor noastre.
Foarte multi isi pun problema ca un calculator second hand nu va rezista la fel de mult ca un calculator nou. Dar problema duratei deviata a calculatorului depinde si de persoana care o foloseste, daca acesta este dezordonat si nu-i acorda atentia cuvenita, automat ca acesta nu va tine atat cat ar trebui, fie ca este nou sau second hand. Insa, daca persoana respectiva ingrijeste calculatorul, durata de viata a acestuia poate sa depaseasca termenul.
De aceea, ar trebui sa nu ne mai ingrijoram ca o sa reziste putin, ci ar trebuisa ne revizium felul in care folosim calculatorul si sa-l imbunatatim, deoareceviata acestuia depinde de noi.
Calculatoarele second hand sunt foarte utile si reprezinta un mare avantajpentru toti cei care nu reusesc sa faca economii aproape deloc, dar si pentrucei care stiu sa aprecieze un lucru vechi si bun. Datorita pretului pe care ilau, dar si a calitatii, calculatoarele second hand sunt tot mai cumparate, nudoar de tineri ci si de cei mai invarsta. Acestia fiind incantati de ofertele vanzatorilor si comercializantilor de calculatoare second hand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *