Caruciorul multifunctional, pentru bebelusi si mamici moderne

Flexibil si usor de manevrat. Acestea sunt principalele doua lucruri pe care ni le dorim atunci cand alegem un carucior pentru cel mic.

Preferate in ultimul timp de proaspetele mamici sunt carucioarele de tip 2 in 1 sau 3in 1. Acestea sunt seturi complete care contin fie carucior si scaun auto sau carucior, landou si scaun auto. Astfel, carucioarele devin multifunctionale si foarte utile pentru parinti.

Daca micutul tau adoarme in carucior, va fi foarte usor sa nu ii tulburi somnul si sa il duci in casa in landou sau sa il muti in masina in scaunul sau. Stim cu totii ca cei mici au un  program fix de somn si indiferent de unde se afla, acestia au nevoie sa se odihneasca. De aceea, carucioarele de tip set sunt alegerea cea mai buna pentru cei ce isi doresc flexibilitate maxima.

Chiar daca poate parea costisitor si ca avand un pret de achizitie foarte ridicat, un astfel de carucior poate fi considerat o investitie. Fiind confectionate din materiale foarte rezistente si de obicei de foarte mare calitate, toate piesele componente pot fi folosite o perioada destul de lunga de timp si in cazul in care cel mic va mai avea un fratior, cu siguranta se va putea bucura si cel din urma de confortul oferit de aceste piese.

Avand la un loc caruciorul cu landoul si chiar si cu scaunul auto, vei putea pleca linistita impreuna cu bebelusul tau oriunde. Cel mic va fi in siguranta, va avea parte de un somn linistitor indiferent de unde adoarme si cat mai mult timp la aer curat va va prinde bine atat tie cat si lui. Nimeni nu poate refuza o plimbare cu caruciorul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *