O husa pentru micul nostru prieten

husa telefon

Detineti un smartphone? Nu va puteti desparti de telefonul dumneavoastra inteligent nici macar o zi? Este in fapt micul prieten al fiecaruia care se afla in aceste situatii. Cand vine vorba de telefonul nostru ne gandim ca este cel mai bun, cel mai performant si ofera cele mai multe aplicatii menite sa vina in ajutor atunci cand dorim sa ascultam muzica, sa consultam contul bancar, mailul sau chiar sa ne jucam.  Normal ca fiecare isi doresti sa ii asigure o viata cat mai lunga telefonului pe care il are pentru a beneficia de toate oportunitatile pe care le ofera. Astfel, o husa de telefon este cel mai bun mijloc prin care iti poti proteja telefonul si ii vei oferi o viat mai lunga. 

Husele pe care le gasim sunt variate atat ca si modele cat ca si materiale. In acest sens cred ca fiecare banuieste ca cea mai buna husa este cea care acopera dispozitivul integral. Aceasta il fereste de socurile la care ar putea fi expus precum  loviturile, cazaturile, zgarieturile sau chiar praful si apa. Alegerea unei carcase implica un compromis intre a avea un dispozitiv mereu la vedere exact asa cum l-a vazut producatorul, a-l utiliza eficient si rapid si de cealalta parte a-i oferi un nivel de protectie marit. Daca ii alegem o husa ce il acopera in intregime, tip carte, flip ori saculet avem un dispozitiv protejat foarte bine, dar ne intarzie cu cateva secunde unele actiuni. Ramane la latitudinea fiecaruie ce prefera: protectie cat mai mare sau manevrabilitate si flexibilitate maxima.

Carcasa de protectie pentru smartphone-ul nostru

Pe de alta parte putem alege o carcasa de protectie pentru smartphone-ul nostru, daca o husa ce acopera intreg dispozitivul ni se pare prea mult. In general carcasele sunt fabricate din silicon sau plastic. Acestea ofera o protectie intregului telefon, mai putin display-ului, insa ii putei achizitiona si separat aceasta folie de protectie. Oricum, indiferent de ce husa alegem, marii producatori de telefonie mobila recomanda aceste folii de protectie a ecranului, ca si masura preventiva. Desigur unii comercianti ofera pachete cu huse si folii de protectie, tocmai pentru a remedia acest mic inconvenient.  

Toate aceste huse telefon le gasiti in diferite culori care mai de care mai variate. Daca femeile prefera  husele mai colorate, accesorizate cu pietre, motive florale sau animalute, barbatii pun accentul pe huse in culori simple, pe un stil practic si pe ceva mai sobru, pana la urma pun accentul pe tot ceea ce denota masculinitate. Pentru a multumii ambele sexe, se gasesc o multitudine de huse pentru fiecare preferinta.


Alegerea unei huse de protectie pentru micul nostru prieten, telefonul, este un lucru absolut normal intrucat il vom proteja si ne vom bucura de el o perioada mai lunga de timp. Telefonul ce are o husa este protejat de factorii de mediu, are un contact minim cu praful, mizeria, diferitele tipuri de socuri. Protejand telefonul in orice moment evitam chiar si scurtele clipe de neatentie in care este posibil sa il scapam pe sol ori sa il punem in buzunar cu toate cheile si ne vom bucura de el mai mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *